U zoekt een vloerder of een vakman voor tegelwerken : vraag vrijblijvend info en/of een gratis offerte aan G. Van Besauw bvba : kwaliteit en vakmanschap aan een goede prijs.

 
 

 

  CONCTACTEER

      VLOER- & TEGELWERKEN

     G. VAN BESAUW

 

 

  Info of een gratis offerte?

 

  via telefoon:

      0479 69 63 06

 

  via mail:

     gvbvloerentegelwerken@gmail.com

 

Wij werken in heel de kempen:

Beerse, Vosselaar, Turnhout, Kasterlee , Lille, Malle, Zoersel, Schilde, Oud-Turnhout, Wijnegem, ...

G. Van Besauw staat voor kennis en vakmanschap een een goede prijs

 

Glenn Van Besauw heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring opgedaan in een aantal grote bedrijven in de regio. Uit passie voor mooi tegelwerk, is zijn eigen bedrijfje ontstaan. Glenn komt zelf ter plaatse, informeert u over de technieken die best passen voor uw specifieke behoeften. Als zelfwerkend zaakvoerder staat hij zelf garant voor kwaliteit en voor verzorgd werk. Zijn doel : een mooi geplaatste vloer of tegelwand én een tevreden klant.

 

Uw vloerder

 

Vloer- en tegelwerken G. Van Besauw is gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten vloeren : keramische, grootformaat-tegels, vloeren in natuursteen (o.a. blauwe hardsteen, marmer, carrara, graniet, …). Ook kleine chapewerken en bezettingswerken nemen wij voor onze rekening.

 

Tegelwerken

 

Met ‘oog voor detail’ bekleedt Glenn nagenoeg elke ruimte. Doe beroep op ons voor het plaatsen van tegels in uw badkamer, keuken, toilet, … Hebt u specifieke wensen zoals gekleurde voegen, tegels zonder voeg of speciale patronen, Glenn helpt u graag bij uw keuze en informeert u over de mogelijkheden.

Vloer en Tegelwerken, Glenn Van Besauw, Beerse